Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tárgyak díszítése

2008.06.01
 
Kedves Látogató!
 
Mi is az a 3D-s porcelán virág?  Valójában tetszés szerinti méretben minden elemét kézzel készítem el.
Bizonyára meglepi, hogy egy műkörmös lapon szines porcelánnal , Swarovski kővel, gyönygyökkel díszített egyedi és ettől különleges  tárgyakat is talál.
A fotókon a "szobrocskák" mutatkoznak be.  
Itt szeretném felhívni figyelmüket, hogy mennyi mindenre elhelyezhetők a virágocskák.
 
Ékszerdozon egyedi életre szóló ajándék, emlék. Esküvők,éttermek szállodák, rendezvények, családi otthonok, ízlésesen elkészített ünnepi teríték szinfoltjai is lehetnek akár önálló fehér porcelán tányéron, akár egy illatgyertyát körülölelő koszorú-csokor formájában emelve a teriték ünnepélyességét.  A virágok bármilyen szinben, méretben elkészíthetők.
Igazi különlegesség lehet a menyasszony két gyűrűsujján egy miniatűr virág, kivánság szerint a menyasszonyi csokorban lévő virág "hasonmása".
Születésnapra, névnapra egyéb ünnepi alkalomra a megrendelő által kiválasztott, esetleg hozott tárgyra készítem el.
Menyire maradandó? Egy életen át díszítheti otthonát, ugyanis hasonlóan viselkedik, mint a már megszokott kerámia díszek.
 
Egy másik különlegesség, amit szintén kézzel készítek: telefon díszítése szines porcelánnal, Swarovski kővel, gyönygyökkel. Ebben az esetben a virágocskák laposak, kézbe simulók, nem akadnak semmiben. Telefonja igy személyiségének, ízlésének megfelelően egyedi darab lehet, mely már csaknem olyan mint egy ékszer.
 
Az említett tárgyak fotói megtalálhatók a weblap fotóalbumában, az eredeti darabok a műköröm stúdióban a lapon megadott címen.
 
Kellemes nézelődést kivánok és örömmel  várom az érdeklődőket a Stúdióban az eredeti mintadarabok kiállítására is.

  

 

A mappában található képek előnézete Tárgyak